Q/A: BASIC BALL CAPS

Fra tid til anden modtager vi spørgsmål på mailen, og vi har egentlig i sinde at svare alle, så hvis vi endnu ikke har givet lyd, så lav noget larm igen, og vi responderer instantly. I stedet for, at vi blot giver vores synspunkter videre i smug, tænker vi, at vi lige så godt kan dele ud. Ingen hemmeligheder hér.

Nichlas spurgte:

“Basic baseball caps; where to fucking look, boys?

Ingen team navne, ingen dumme quotes – bare en simpel og elegant baseball kasket. Dog ikke den “fuccboi-tastiske” fra vores svenske venner i Acne.

Tak på forhånd og fortsæt det sublime arbejde.”

Alright, velovervejet såvel som velformuleret spørgsmål. We’ve been at it!

Først og fremmest skal det dog lige pointeres, at der absolut intet er i vejen med Acnes Camp eller Calis. Altså, intet udover prisen, naturligvis. Ni hundrede fucking kroner! Man må simpelthen have sadomasochistiske tilbøjeligheder, hvis efter nøje overvejelse vælger en sådan investering.

Flexfit 101

Efter jeg i sommers vendte hjem fra London, har jeg ikke haft mulighed for at udnytte en staff-discount på Acne, så jeg var nødt til at lede andre steder efter en cap. Og jeg fandt én. Den er fra Flexfit, og jeg har nærmest ikke brugt andet det forgangne halve år. Er man fra mindre berigede sociale områder, ligesom jeg, husker man formentlig Flexfit bedst fra broderier af postnumre; men den æra er slut nu. Nu er Flexfit nemlig fashion.

New Era 59:50

Verdensmestrene i hattemageri, New Era, producerer rent faktisk en serie blank hovedbeklædning. Den forhandles dog ikke igennem den officielle hjemmeside, så man er nødt til at spørge Google. På grund af New Era kender alle deres hovedstørrelse i målt inches, så mere hjælp behøver man ikke.

H&M Cap

Det sidste forslag i min tredelte besvarelse er fra den svenske masseproducentent, H&M. Vi har tidligere råbt op omkring H&Ms sublime evne til at udføre hovedbeklædning. Og de fortsætter dette år.