FILLING PIECES – ER DET NU STADIG LIR?

Der var engang hvor jeg havde en idé om, at jeg ville give min halve arm for et par af disse hollandske lædersko med gummisål. Det var dengang hvor Clae egentlig var anfører på athleisure-begrebet og folk endnu ikke vidste, hvordan man egentlig udtalte det. Faktisk tror jeg at hvert andet indlæg med “athleisure” her på domænet medfulgte en forklaring, indtil vi tænkte at den måtte være feset ind langt om længe. Men i kølvandet på Clae kom der et brand, som havde smækket ponyhår på overdelene i limiteret oplag. Det havde jeg kæmpe optur over. De var bare piv-svære at få fat, så da jeg så min altid ubesværede kammerat Nicholas iført de der pony hairs, blev jeg grøn af misundelse. Jeg skrev et indlæg om min misundelse (i vaskeægte bloggerstil – heldigvis er indlægget væk for længst) og siden da tog det fart for Filling Pieces og dettes buzz i Danmark også. Since then it’s been a while + some distribution issues! I anledning af brandets nylige release med japanske Beaker samt dets fortsat overvældende summen, vil jeg bare stille et lidt kritisk og åbent spørgsmål: Er Filling Pieces stadig optur, er det stadig the talk of town – og hvorfor/hvorfor ikke? Personligt synes jeg – i takt med at jeg er blevet ældre – at skoen faktisk er lidt kikset og klodset; for meget volume, for stor pløs og svært overdone. Omvendt er den jo perfekt til de dage hvor ens jeans helst skal stacke omkring skinnebenet og man føler sig lidt gade. Men de dage bliver også mere og mere sjældne. Er jeg bare blevet lidt for gammel og grå i en tidlig alder? The panel is open!

filling-pieces-beaker-1

filling-pieces-beaker-6